Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/greekschool/public_html/index.php:1) in /home/greekschool/public_html/index.php on line 8
Servicii
 

Servicii

Servicii medicale

Toți copii beneficiază de un pachet de asigurări și îngrijiri medicale, de obicei oferit în colaborare cu un furnizor privat de servicii, lider pe piață.

Copii beneficiază de un sistem continuu de examinări, efectuate la școală de către doctori/pediatrii ai furnizorului de servicii medicale.

Toți copii sunt asigurați împotriva accidentelor care ar putea surveni în timpul orelor de curs.

Prânz & Mese

„Mama mea gătește mai bine” este o frază des auzită de copiii de naționalitate grecească.

Din această cauză, invităm mamele tuturor elevilor, la începutul fiecărui an școlar, la discuții deschise asupra tendințelor nutriționale curente. Tot atunci, se organizează o licitație între mai multe societăți de producție și livrare de mâncăruri, în timpul căreia atât mamele cât și copiii au posibilitatea de a degusta și selecta partenerul preferat.

Participarea la programul de prânz și gustări nu este obligatorie. Copiii au, de asemenea, posibilitatea de a aduce propriul pachet de prânz, care poate fi servit în spații special amenajate în acest scop. Dacă este nevoie, încălzirea prânzului este asigurată de personalul nostru, în cele mai bune și sigure condiții.

Transportul copiilor

Școala oferă servicii de transport pentru toții copii și părinții care le solicită.

Microbuzele scolii asigura, în condiții eficiente și sigure, în fiecare dimineață, transportul de la domiciliu la școală și, după terminarea întregului program școlar, transportul copiilor de la școală, acasă.

Serviciile de transport nu sunt obligatorii, iar costurile lunare aferente depind de numărul elevilor care îl solicită și utilizează.

Programul de transport zilnic și anual se planifică la începutul fiecărui an școlar, în urma primirii și evaluării solicitărilor.