Deschiderea anului scolar 2011 - 2012

Vezi galerie

 
 
 
  • Sub patronatul
 

Profesori

Profesorii si invatatorii scolii sunt numiti de Ministerul Invatamantului din Grecia. Misiunea lor este de a oferii copiilor, incepand de la o varsta frageda, o educatie solida bazata valorile culturii si mostenirii elene. Domnul Stefanos Kalogiros are peste 20 de experienta in invatamantul primar. A absolvit Scoala de Pedagogie din Larisa si Universitatea Aristotle din Thessaloniki. Inainte de a se alatura Scolii „Athena”, a fost responsabil cu educatia pentru sanatate la Scoala Elementara din Trikala.

Mai multe

Educatie

Scoala Greaca din Bucuresti "Athena" ofera un curricum de dezvoltare conform cu programul scolar din Grecia autorizat de Ministerul de Invatamant Elen. Punem un accent deosebit pe invatarea limbii, istoriei, traditiei si a valorilor grecesti. Astfel, pe langa orele de matematica, stiinta, geografie, musica si educatie fizica am incorporat in programul de studiu cursuri de mitologie, religie si istorie elena. Desi predarea se realizeaza in limba greaca, oferim si cursuri de limba engleza si limba romana. Alte activitati scolare includ dansuri traditionale grecesti, dar si introducere in artele martiale.

Afla mai multe

No events

Scoala se adreseaza in primul rand comunitatilor greci si cipriote din Romania, dar are portile deschise tuturor celor interesati de limba, cultura si traditia greaca. Pentru ca se studiaza dupa programul scolar impus de Ministerul Educatiei din Grecia, la inscrierea in scoala primara este obligatorie cunoasterea limbii greaca. Se pot inscrie si copiii care se transfera de la alte scoli din Grecia, Romania sau din strainatate, pe baza formularului de transfer eliberat de ultima scoala.

July 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4