Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/greekschool/public_html/index.php:1) in /home/greekschool/public_html/index.php on line 8
Burse
 

Burse

Misiunea principală a Școlii Grecești „Athena” din București este de a-și menține porțile deschise pentru orice copil sau elev care dorește să urmeze Sistemul Grec de Educație și care ar putea deține sau nu resursele financiare pentru a contribui la cheltuielile anuale de funcționare ale școlii.

Astfel, „Programul de Burse” GSoBA are ca scop acordarea elevilor calificați, de orice naționalitate, care nu își permit înscrierea la GSoBA din motive financiare, a accesului deplin la programul nostru educațional.

Disponibilitatea burselor

Bursele sunt disponibile oricărui copil sau elev, indiferent de nivelul școlar pentru care aplică.

Cei care se pot bucura de burse sunt elevii care pot dovedi lipsa resurselor financiare, abilități academice ridicate, un grad ridicat de implicare în activitățile comunității și, desigur, un comportament etic.

Dorim să menționăm că pentru anul academic 2015-2016, școala a reușit să acorde un număr surprinzător de ….burse unor copii și elevi care aveau într-adevăr nevoie de acestea.

Încurajăm toți copiii și studenții care doresc să solicite o bursă integrală sau parțială, să facă acest lucru până la sfârșitul lunii iunie, pentru a permite comisiei de burse să evalueze toate solicitările și să răspundă tuturor solicitanților, până în luna septembrie.