Asociatia Parintilor si Tutorilor a Scolii Grecesti

Asociația Părinților și Tutorilor a Școlii Grecești a fost înființată și definită ca autoritate indispensabilă în stabilirea și angajarea activităților administrative și operaționale ale școlii.

Misiunea primordială a asociației este de a susține educația elevilor „Athena” prin extinderea și încurajarea relațiilor din cadrul școlii, dintre părinți și profesori. Asociația solicită implicarea parentală permanentă în construirea unui mediu educațional mai bun pentru copii noștri.

Asociația are un rol esențial în furnizarea de resurse și instrumente care să vină în sprijinul activităților profesorilor și administratorilor.

Asociația, în colaborare cu profesorii școlii, este, de asemenea, responsabilă cu organizarea și participarea la numeroase activități școlare de natură culturală, artistică sau atletică, contribuind astfel la o integrare mai eficientă a copiilor în societatea românească și internațională.

Asociația are, de asemenea, atribuții în strângerea fondurilor necesare susținerii financiare anuale a școlii și, mai important, necesare achitării costurilor de școlarizare ale familiilor lipsite de mijloacele materiale în acest sens.

Depunem toate eforturile în sprijinirea comunității locale.

Echipa de conducere a Asociatiei

În urma alegerilor care au avut loc la începutul anului curent, următorii membrii au fost selectați în vederea reprezentării și constituirii echipei de conducere a Asociației:

Anthousa Mehanetzidou - Presedinte Consiliului Director;
Giannoulakis Nikolaos - VicePresedinte Consiliului Director;
Alexandros Vittos - Secretar General si Casier Consiliului Director;
Olatunde Olugbenga Oluwatomi - Membru Consiliului Director;
Perimenis Theodoros - Membru Consiliului Director;